×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/02/20 - 10:04
  • بازدید : 169
  • تعداد بازدید : 153
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاونت بین الملل

آئین نکوداشت مقام استاد و تقدیر از اساتید فعال در حوزه تدریس به دانشجویان بین‌الملل برگزار شد.

آئین نکوداشت مقام استاد و تقدیر از اساتید فعال در حوزه تدریس به دانشجویان بین‌الملل برگزار شد.

مراسم تقدیر از اساتید فعال در حوزه تدریس به دانشجویان بین الملل با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه در تالار امام علی(ع) برگزار شد.

 

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تقدیر از زحمات اساتید همکار دانشگاه در حوزه بین‌الملل گفت: امروزه بین‌المللی سازی آموزش یک امر اجتناب ناپذیر است و هرگونه تعلل در این عرصه پررقابت جهانی ما را از مدار خارج می‌کند.

 دکتر زالی ضمن تقدیر از تلاش مجموعه بین الملل در رشد بالای جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه یادآور شد: دانشجویان خارجی از فرهنگ و نظام آموزشی متوسطه کاملا متفاوتی وارد این دانشگاه می‌شوند و نیازهای آنان متفاوت با دانشجویان داخلی است.

به گفته وی اساتید بین المللی علاوه بر تسلط به زبان انگلیسی و اصول مقدماتی تدریس و ظرفیت‌های نوین حوزه آموزش دارای ویژگی‌های ممتازی هستند.

وی تسلط در برقراری ارتباط، سلیقه شناسی، مخاطب شناسی، آشنایی به متدهای یادگیری نوین، تسلط به روانشناختی مخاطب، متناسب سازی کوریکولوم و محتوای آموزشی در تناسب با مخاطب را از دیگر شاخص‌های یک استاد بین الملل عنوان کرد. 

 

 دکتر بابک شریف کاشانی معاون بین الملل  در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد با اشاره به  فرمایش حضرت علی(ع) مبنی بر این که هر کس به من کلمه‌ای آموخت مرا بنده خویش ساخته است، فضیلت و کرامت و ماموریت سنگین اساتید در راستای آموزش دانشجویان را یادآور شد.

دکتر شریف کاشانی با اشاره به هدفگذاری و اقدامات صورت گرفته، دستاوردهای این معاونت را تبلور همکاری گروه‌های  مختلف دانشگاه با این حوزه برشمرد.

وی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را یک برند شناخته شده عنوان کرد که در راستای بین المللی سازی تلاش کرده است.

دکتر شریف کاشانی ارتقای سطح کیفی دانشجویان، پذیرش دانشجویان مستعد خارجی، ایجاد تنوع رشته را از دغدغه‌های مهم حوزه بین الملل دانشگاه برشمرد و تاکید کرد: بین‌المللی‌سازی باید با توجه به فضای رقابتی با سایر دانشگاه‌های داخلی و خارجی صورت گیرد.

معاون بین الملل دانشگاه از فعالیت در حوزه فرامرزی و افتتاح شعب خارجی دانشگاه در سایر کشورهای منطقه در آینده نزدیک خبر داد و ابراز امیدواری کرد که در آینده شاهد فعالیت شعبه‌های بین المللی دانشگاه در بیشتر قاره‌های جهان باشیم.

وی در خاتمه سخنان خود از زحمات تمام اساتید همکار و همیار با حوزه بین الملل تقدیر کرد و روز استاد را به تمامی آنان تبریک گفت.

 

دکتر اسماعیل توحیدلو معاون اجرایی معاونت بین الملل ضمن گرامیداشت مقام استاد و تقدیر از اساتید دانشگاه که با حوزه بین الملل همکاری داشتند به ارایه گزارشی از فعالیت‌ها و عملکرد این حوزه در سال گذشته پرداخت.

وی در این گزارش کسب مقام کنسولی برتر توسط دانشگاه در میان کلیه دانشگاه‌های کشور در جشنواره ملی ثریا و حضور فعال دانشگاه در نمایشگاه گردشگری را از دیگر دستاوردهای این معاونت در سال گذشته عنوان کرد.

ارایه خدمات به بیماران خارجی در چهار بیمارستان دانشگاه، افتتاح پردیس بین الملل دانشگاه، بروز رسانی سامانه پذیرش دانشجویان خارجی، گسترش و تنوع رشته های آموزشی، بازنگری و تدوین کوریکولوم های جدید آموزشی، تقویت قوانین و مقررات، حضور فعال دانشجویان خارجی در رویدادها و مناسبتهای مذهبی، شرکت در نمایشگاه‌ها از دیگر موارد مطرح شده توسط دکتر توحیدلو در گزارش مذکور بود.

 

گفتنی است در این مراسم دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز ضمن گرامیداشت هفته استاد به تحولات رخ داده در حوزه بین الملل دانشگاه در سال‌های اخیر اشاره کرد.

 

وی با اشاره به تعامل همکاری معاونت تحقیقات و فناوری با معاونت بین الملل، تجلی این همکاری را در کسب رتبه های بین المللی دانست.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ضمن گرامیداشت هفته استاد و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری با اشاره به سند چشم انداز1404، مرجعیت علمی را از سیاست‌های کلان کشور عنوان کرد.

در پایان مراسم با اهدای لوح و جوایز از زحمات اساتید تقدیر و تشکر بعمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 142206
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست