جلسه مشترک همکاری دوجانبه معاونت بین الملل و نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران برگزار گردید
جلسه مشترک دوجانبه همکاری معاونت بین الملل دانشگاه و سازمان بهداشت جهانی با حضور معاون بین الملل، نماینده این سازمان و جمعی از مدیران معاونت بین الملل برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، در این جلسه مشترک دکتر بابک شریف کاشانی معاون بین الملل، ضمن تشکر از همکاری و حمایت های سازمان بهداشت جهانی گفت: با توجه به تاکیدات دکتر زالی رئیس دانشگاه در جهت همکاری دوجانبه با سازمان بهداشت جهانی، فعالیت های خوبی در دانشگاه انجام شده است.
دکتر شریف کاشانی با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: بصورت روزانه پیشرفت و توسعه مراکز بهداشتی در سطح دانشگاه وجود دارد که در آینده نزدیک نیز امیدواریم با حضورمدیران سازمان بهداشت جهانی شاهد افتتاح مراکز بهداشتی باشیم.
دکتر شریف کاشانی ادامه داد: با توجه به حضور اعضای هیات علمی ممتاز دانشگاه که در سطح کشور، خاورمیانه و جهان صاحب نام هستند ظرفیت خوبی برای همکاری با سازمان بهداشت جهانی وجود دارد و در کنار این ظرفیت علمی، میتوان به ظرفیت های درمانی خوبی از جمله مرکزپزشکی آموزشی و درمانی مسیح دانشوری که به عنوان قطب ریه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و کشور مشهور و درحال ارایه خدمات می باشد.
معاون بین الملل با اشاره به جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این دانشگاه جمعیتی بیش از 6 میلیون نفر را در استان تهران تحت حمایت خود دارد که این رقم در حد یک کشور کوچک اروپایی بوده که به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی می باشد.
دکتر شریف کاشانی با اعلام پیشتازی دانشگاه در پیشگیری از بروز معضلاتی که برای سلامتی مضر می باشد افزود: کمپین آگاهی بخشی و پیشگیری از گرایش به کانابیس ایجاد حساسیت اجتماعی اولین فصل از دیباچه اجرای این کمپین بوده است که با همکاری دانشجویان دانشگاه بویژه دانشجویان بین الملل برگزار شده و در حال انجام است چراکه اعتیاد تاثیرات مهمی در شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی میگذارد و همچون سایر پدیدههای اجتماعی نیاز به استقرار دیدگاهی آکادمیک، علمی و مبتنی بر شواهد وجود دارد و پرداختن به مسائل اجتماعی بدون نگاه علمی، موضوع را ناقص باقی نگه میدارد.
دکتر املشی نماینده سازمان بهداشت جهانی نیز با اشاره به تلاش ها و پیشرفت های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه بهداشت و سلامت گفت: سازمان بهداشت جهانی در حوزه NMH در بخش های بیماری های غیر واگیر ، قلبی و عروقی، مزمن ریوی ، دیابت، سلامت روان ، ریز فاکتورها ، کاهش مصرف الکل و دخانیات ، فعالیت فیزیکی و رژیم سالم غذایی فعالیت می نماید.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران ادامه داد: یکی از فعالیت های مهم و قابل ارایه توسط سازمان بهداشت جهانی راهنماهای فنی بهداشتی و استانداردسازی این راهنما هاست.
دکتر املشی در خصوص توسعه فنی و راهکارهای آن گفت: سازمان بهداشت جهانی می تواند نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی با محوریت و پشتیبانی دانشگاه و کمک فنی این سازمان اقدام نماید.
گفتنی است در این جلسه مدیران معاونت بین الملل از جمله دکتر علی جوانی مدیر توسعه بین الملل و ملینا وطن پرور مدیر اعتباربخشی بین المللی نقطه نظراتی را در خصوص بهبود همکاری دوجانبه دانشگاه و سازمان بهداشت جهانی ارایه نمودند.
انتهای پیام/