×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/04/26 - 20:15
  • بازدید : 399
  • تعداد بازدید : 339
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در ملاقات وزرای بهداشت ایران و تاجیکستان مطرح شد:

افزایش همکاری های علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاجیکستان بعنوان دانشگاه معین

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در جلسه مشترک با همتای تاجیکستانی که با هدف همکاری‌های دوجانبه در روند رشد شاخص‌های سلامت برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بعنوان دانشگاه معین معرفی کرد و گفت: زمینه‌های همکاری علمی این دانشگاه به عنوان دانشگاه پشتیبان فراهم شده است.

 

دکتربهرام عین‌اللهی افزود: اولین وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران هستم که پس از سی و دو سال به تاجیکستان سفر کرده ام البته وزیربهداشت تاجیکستان، در دولت مردمی به تهران سفر کرده و مذاکرات خوبی برای ارتقای همکاری های حوزه سلامت بین دو کشور داشته ایم. در این سفر نیز از مراکز دانشگاهی و درمانی و افزایش دیپلماسی سلامت بازدید به عمل آمد.


وی با تاکید بر اینکه روابط دو کشور در حوزه سلامت باید گسترش یابد افزود: ایران و تاجیکستان به علت اشتراکات فراوان از جمله زبان مشترک، می‌ توانند همایش ‌های علمی مشترک برگزار کرده و تجارب و توانمندی های علمی خود در رشته های مختلف پزشکی را با یکدیگر به اشتراک بگذارند که این کار به نفع نظام سلامت و مردم هر دو کشور است.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه تامین امنیت و سلامت از مهمترین وظایف هر حاکمیت است، از علاقه کشورمان برای توسعه همکاری های حوزه سلامت با کشورهای منطقه خبر داد و گفت: در همین راستا گروه جی ۵ ایجاد شده تا کشور‌های عراق، پاکستان، افغانستان، ایران، سازمان بهداشت جهانی و به تازگی تاجیکستان بتوانند همکاری های منطقه ای خود در حوزه سلامت را گسترش دهند.

 

توسعه گردشگری سلامت با توجه به اشتراکات زبان و فرهنگ دو کشور از دیگر مواردی بود که وزیر بهداشت بر ضرورت آن تاکید کرد و افزود: ایران با وجود مراکز درمانی پیشرفته و نیروی انسانی متبحر، از کشورهای سرآمد منطقه در پذیرش بیماران خارجی است؛ به طوری که در کشورمان انواع عمل‌های جراحی پیشرفته و فوق پیشرفته انجام می شود و می تواند زمینه ساز توسعه گردشگری سلامت بین دو کشور باشد و فعالیت رایزنان سلامت می‌تواند، به توسعه گردشگری در حوزه سلامت کمک کند.

 

وی از تبادل استاد و دانشجو به عنوان یکی از زمینه‌های ارتقای همکاری‌های سلامت بین ایران و تاجیکستان یاد کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت، پیشگیری از بیماری‌ها و مقابله با بیماری‌های واگیر، تجارب ارزنده‌ای دارد که می‌تواند با تاجیکستان به اشتراک گذاشته و منجر به کنترل و ریشه‌کن شدن برخی بیماری‌ها شود.


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به عنوان دانشگاه معین با کشور تاجیکستان فعالیت خواهد کرد، گفت: زمینه‌های همکاری علمی این دانشگاه به عنوان دانشگاه پشتیبان فراهم شده است.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,تاجیکستان
  • کد خبر : 129280
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست