معاونت بین الملل
برگزاری کارگروه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه 10 در معاونت بین الملل
برگزاری کارگروه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه 10 در معاونت بین الملل
در روز یکشنبه مورخ 20/3/1403 کارگروه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه 10 به میزبانی معاونت بین الملل دانشگاه شهید بهشتی با حضور دکتر شریف کاشانی معاون بین الملل شهید بهشتی، دکتر شادنیا معاون اجرایی معاونت آموزشی، دکتر شعبانی دبیر کارگروه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه 10، دکتر نمازی مشاور اجرایی Education Iran ، دکتر بیتاژیان مدیر آموزشی معاونت بین الملل، نمایندگاه دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، بقیه الله، هوشمند، ارتش علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دانشگاه های تربیت مدرس و شاهد و نماینده انستیتوپاستور برگزار شد.
ابتدای جلسه دکتر شریف کاشانی پس از خوش آمدگویی به اعضای کارگروه حاضر در جلسه گفت : بین المللی سازی یک تغییر نیست بلکه تحول در نگرش در گسترش روابط بین الملل میباشد و نیاز به اشتراک تجربیات اعضای کارگروه کلان منطقه 10 در این حوزه میباشد.
وی در ادامه نشست گزارش مبسوطی از دانشگاه ارائه نمودند که طبق این گزارش عملکرد دانشگاه در حوزه های آموزش و دانشجویی ، توسعه و اعتباربخشی، درمان و بهداشت بیان شد.
دکتر شریف کاشانی آماری از دانشجویان غیرایرانی، تعداد رشته های تحصیلی و فارغ التحصیلان و همچنین کسب مقام برتر در جشنواره ثریا در حوزه کنسولی اشاره داشت.
برگزاری دوره های کوتاه مدت از اهداف اصلی دانشگاه می باشد که از کشورهای مختلف در حال گذراندن این دوره های کوتاه مدت میباشند.
وی با اشاره به این موضوع که دانشجویان بین الملل نمایندگانی از ایران به کشورهای مقصدشان میباشند و فعالیت در حوزه های فرهنگی و ورزشی از جمله برگزاری اردوهای تفریحی ، مسابقات ورزشی ، شرکت در مناسبت های مذهبی و ... از جمله اقدامات دانشگاه شهیدبهشتی در آشنایی با فرهنگ غنی ایرانی می باشد.
همکاری با کشورهای منطقه و فرامنطقه در حوزه های مختلف پزشکی همچنین افزایش استفاده از ظرفیت اساتید مدعوو ایرانی خارج از کشور و دریافت برندهایی از طریق میزهای همکاری از دستاوردهای مهم ایجاد نگرش بین المللی سازی میباشد.
گردشگری سلامت از جمله رویکرد بین المللی سازی دانشگاه می باشد.
برگزاری کارگاه توانمندسازی در حوزه بین المللی سازی از جمله اقدامات مهم دیگر می باشد.
در ادامه نشست ، دکتر شعبانی دبیر کارگروه به اهمیت بین المللی سازی دانشگاه های سراسر کشور و ضرورت آمادگی دانشگاه ها در آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی اشاره نمود.
دکتر شادنیا در خصوص چالش های بین الملل سازی دانشگاه و همچنین به توازن اعضای هیئت علمی مسلط به زبان انگلیسی با تعداد دانشجویان جذب شده غیر ایرانی اشاره نمود.
همچنین دکتر نمازی به راه اندازی پرتال جدید اشاره کرد و گزارش مختصری از پرتال مذکور ارائه نمود.
دکتر بیتاژیان مدیر آموزشی آمادگی لازم جهت برگزاری کارگاه های مرتبط با حوزه بین المللی سازی ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها اعلام نمود.
در ادامه اعضای کارگروه پیشنهادات و راه کارهای بهبود بین المللی سازی را بیان نمودند و بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.