معاونت بین الملل دانشگاه:
در راستای گسترش همکاری های عملی؛ معاونت بین الملل میزبان میهمانانی از سفارت و مراکز علمی فرانسه بود

معاونت بین الملل روز دوشنبه مورخ 97/9/6 میزبان آقایان بونته رایزن علمی سفارت فرانسه، فرانسوا لفرر پزشک اسیستانس پابلیک ، خانم فرانسوا نورول، مدیر واحد سلول درمانی اسیستانس پابلیک، خانم میشله فونتنه پروفسور دانشگاه دکارت پاریس، خانم موریس میشله، پروفسور مرکز درمان سرطان Léon Bérardشهر لیون فرانسه و دکتر شاهین شادنیا عضو هیات علمی ومعاون اجرایی معاونت آموزشی دانشگاه و دکتر عباس حاج فتحعلی عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس سمپوزیوم بیماری پیوند علیه میزبان بود.
در این جلسه ابتدا آقای دکتر فرهاد حشمتی مسئول هماهنگی اتاق همکاری های ایران و فرانسه به نمایندگی از معاونت بین الملل ضمن خیر مقدم و معرفی میهمان بطور مختصر به تلاش های صورت پذیرفته از سوی اتاق همکاری های ایران و فرانسه درجهت توسعه همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی اشاره کرد. ایشان ضمن قدردانی از حمایت های وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی و سفارت فرانسه در جهت تسهیل امور ویزا به پیشینه همکاری های علمی میان ایران و فرانسه اشاره و افزود عزم جدی دولت های ایران و فرانسه برای انجام همکاری های علمی ، آموزشی و پژوهشی مشترک وجود دارد و به تدوین نقشه راه همکاری های علمی با فرانسه اشاره نمود.
خانم دکتر کیاندخت قناتی مسئول اتاق همکاری های ایران و فرانسه با بیان تلاش های صورت گرفته به سمینارهای مشترک برگزارشده و اعزام هیات 13 نفر طب اورژانس به فرانسه اشاره کرد و به بیان امکاناتی که هم اکنون در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فراهم آمده تا سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور همکاری خود را با مراکز فرانسوی تقویت کنند پرداخت.
در ادامه میهمانان فرانسوی هریک به معرفی حوزه های فعالیت خود پرداختند و نسبت به توسعه همکاری های علمی مشترک میان ایران و فرانسه ابراز امیدواری کردند. در ادامه آقای بونته به بازدیدهای آقای گیوم هوارد رایزن منطقه ای بهداشت کشور فرانسه در امور خاورمیانه از پژوهشکده های غدد درون ريز و متابوليسم و پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه بعنوان نمونه ای از عزم راسخ دولت فرانسه جهت توسعه روابط علمی با ایران افزود در حال حاضر برخی گرنت ها از سوی دولت فرانسه برای مقاطع PhDوجود دارد که دانشگاه ها می توانند از این فرصت استفاده کنند همچنین ایشان به تلاشهای موسسه نیماد جهت انجام پروژه های مشترک اشاره کرد.
در پاسخ به سوالات میهمانان فرانسوی در خصوص علایق علمی اساتید ایرانی و ظرفیتهای همکاری آقایان دکتر شاهین شادنیا و دکتر عباس حاج فتحعلی به بیان ظرفیت های دانشگاه های ایرانی پرداختند که موفقت اساتید ایرانی در برخی از حوزه ها شگفتی ایشان را برانگیخت.
در خاتمه آقای دکتر فرهاد حشمتی از حضور میهمانان و اقدامات صورت گرفته سپاسگزاری کرد و از اساتید فرانسوی خواست تا به منظور بالابردن سطح همکاری های دانشگاه های ایرانی و فرانسوی از سوی حوزه های محل خدمت خود در فرانسه شرایطی را جهت تبادل استاد و دانشجو فراهم نمایند.