معاونت بین الملل دانشگاه:
بازدید سفیر کشور هلند از مرکز تحقیقات سلامت غذا

در راستای اجرای «برنامه جامع سلامت غذای کشور» و به منظور تقویت و گسترش همکاری های علمی و فناوری دکتر فرانک مولن سفیر کشور هلند و ماریا جان کاترینا رایزن کشاورزی سفارت هلنددر ایران در روز سه شنبه مورخ 8/6/1401 در «مرکز تحقیقات سلامت غذا» حاضر شدند و نشستی با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه، دکتر شریف کاشانی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر جمشید سلام زاده معاون غدا و داروی دانشگاه، دکتر وحیدی رییس دانشکده داروسازی، دکتر حسن یزدان پناه رییس مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه، دکتر دارایی رییس سازمان غذا و دارو، و جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه و اصحاب رسانه برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر شریف کاشانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان و معرفی افراد حاضر از برگزاری این رویداد ابراز خرسندی کردند.
سپس دکتر زالی ضمن معرفی امکانات پژوهشی و آموزشی دانشگاه و اشاره به رتبه های بین المللی دانشگاه به دستاوردهای همکاری با دانشگاه واخنیگن اشاره کرد که منجر به دستاوردهای مهمی در حوزه اصالت سنجی، بررسی آلایندههای مواد غذایی و تکنولوژیهای نوین برای شناسایی تقلبات مواد غذایی در کشور شده است و از پروژهای در حال اجرا در قالب این همکاری نام برد.
دکتر زالی دانشگاه واخنینگن هلند را یکی از معتبرترین دانشگاه های جهان در عرصه علوم مواد غذایی برشمرد که از سوی سازمانFAO به عنوان یکی از ابزارهای مهم علمی و اجرایی در عرصه جهانی برای ایمنی مواد غذایی به رسمیت شناخته شده است و در زمینه علوم غذایی و علوم دامی و صنایع مواد غذایی تجربه خوبی دارد و اظهار امیدواری کرد با توجه به نتایج و ثمرات همکاری های پیشین شاهد گسترش و توسعه این همکاریهای مشترک در فازهای بعدی باشیم.
سپس دکتر مولن ضمن تشکر از دعوت دانشگاه و ابراز خرسندی از حضور در جلسه به جایگاه کشور هلند در تولیدات کشاورزی و غذای سالم در جهان اشاره کرد و نقش داشتن در تسریع زمینه های همکاری دانشگاه شهید بهشتی با دانشگاه واخنینگن را باعث افتخار دانست.
در ادامه دکتر دارایی ضمن خیر مقدم به مهمانان به سابقه همکاری با کشور هلند و تاثیر غیرقابل انکار غذا در سلامت و پیشگیری از بیماری های غیرواگیردار اشاره کردند و گفتند رصد غذای مردم از مزرعه تا سفره و حتی سلول از اولویت های کاری سازمان غذا و داروست و سپس به محورهای همکاری با هلند در طول برنامه 16 ساله سلامت غذا اشاره کردند.
سپس دکتر یزدان پناه به معرفی مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه و اقدامات صورت گرفته در قالب تفاهم نامه با دانشگاه واخنینگن و محورهای همکاری و پروژه های مشترک در حال اجرا پرداختند.
درخاتمه حاضران از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه و بخش فارماسوستیکس و نانوفناوری دارویی دانشگاه بازدید کردند و از نزدیک در جریان اقدامات این بخش ها قرار گرفتند.
نظر