×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/10/13 - 10:21
  • بازدید : 217
  • تعداد بازدید : 209
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاونت بین الملل دانشگاه

برگزاری نشست درخصوص ضرورت استفاده از ظرفیت بیمارستانهای دانشگاه برای جذب توریسم سلامت

برگزاری نشست  مورخ 5 دی ماه 1402 رییس دانشگاه، معاونین درمان، بین الملل و توسعه مدیریت و منابع با روسای بیمارستانها درخصوص ضرورت استفاده از ظرفیت بیمارستانهای دانشگاه برای جذب توریسم سلامت

شرح خبر:  حسب سیاستهای کلان سال 1402 ابلاغی مقام عالی رئیس دانشگاه به معاونت بین الملل درخصوص هدایت و پیشبرد برنامه های گردشگری سلامت دانشگاه با همکاری معاونت درمان و پیرو نشست های مهرماه و آذر ماه با ذی نقشان چرخه گردشگری سلامت کشور، نشست جدیدی به همت حوزه اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل با حضور معاونین دانشگاه، روساء و معاونین درمان- بین الملل بیمارستانها ، مسئولین بخشهای IPD بیمارستانها و جمعی از مدیران حوزه درمان و  بین الملل دانشگاه برنامه ریزی و  در پنجم دی ماه 1402 برگزار گردید .

در این نشست دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه، ضمن بررسی روند فعالیت روسای بیمارستانها در حوزه IPD  با اشاره به اینکه رسیدن به راهبردی اجرایی و چالاک برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه سلامت ضرورت دارد ، خواستار همکاری تمام و کمال اجزای دانشگاه خصوصا در حوزه درمان برای تحقق این مهم شد و با تاکید بر اینکه 247 بیمارستان تحت نظارت 38 دانشگاه علوم پزشکی کشور در  28 استان در کشور دارای مجوز پذیرش بیمار بین‌الملل هستند افزود: این آمار بیانگر این است که ایران دارای ظرفیت‌های فراوانی در حوزه پزشکی و درمانی است.

رییس دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با در اختیار داشتن مراکز بهداشتی و درمانی متعدد، مجهز به  خوشنام‌ترین مراکز بیمارستانی در کشور است اضافه کرد: بیمارستانهای دانشگاه باید به حوزه جذب گردشگر سلامت جدی‌تر ورود کنند. این مسئله با رویکرد حفظ و ارتقای منابع برای روسا و مدیران بیمارستانها در دستور کار است.

دکتر علیرضا زالی با اشاره به  اینکه IPD در کشور در حال تبدیل شدن به صنعتی بزرگ با خدمات متنوع است از ورود 164 ملیت مختلف در سال 1401 برای درمان به کشور خبر داد و گفت: این در شرایطی است که در حوزه توریسم و گردشگری  این عدد به شکل قابل توجهی پایین‌تر است.

دکتر اسماعیل توحیدلو معاون اجرایی بین‌الملل دانشگاه نیز در این نشست از بازدیدهای مکرر میدانی از بیمارستانهای تابعه دانشگاه، با هدف نحوه فعالیت در زمینه جذب گردشگر سلامت، طی ماههای اخیر خبر داد و خطاب به روسای بیمارستان‌ها گفت: از تفکر توسعه در مراکز درمانی و بیمارستانها غافل نشوید، بی‌تردید افزایش فعالیت در زمینه IPD با پیشرفت و اعتلای اهداف دانشگاه و کشور گره خورد است .وی خواستار افزایش انگیزه مجموعه دانشگاه خصوصا در بیمارستانهای تابعه برای جذب گردشگر سلامت شد و تاکید کرد: ایران کشوری محبوب برای گردشگران سلامت است بنابراین پیشنهاد صریح معاونت‌های دانشگاه این است که بیمارستانها در مدار و با هدف بین‌المللی شدن فعالیت کنند.

در این نشست دکتر بابک شریف‌کاشانی معاون امور بین‌الملل دانشگاه با اشاره به اینکه همکاری و تعامل مناسب معاونت‌های دانشگاه در زمینهIPD  نتیجه بخش بوده، اظهار کرد: باید ضمن برنا‌مه‌ریزی منطقی، روند فعالیت بیمارستانها در این حوزه را ارتقا دهیم. دکتر زندی معاون درمان دانشگاه نیز از تاثیرات مثبته ارایه خدمات درمانی به گردشگران سلامت در  بالابردن قدرت نقدینگی، درآمد زایی ارزی و توانمندی بیمارستان در ارتقاء تجهیزات پزشکی و درامدهای سرمایه های انسانی بیمارستان گفت و تاکید نمود لازمه آن داشتن خروج بخشی از ظرفیت تصمیم سازان بیمارستان ها از حل مشکلات روزمره و تعمیق نگاه میان مدت و بلند مدت ایشان است.

در پایان این جلسه مقرر شد بیمارستان ها طی دو هفته اینده گزارش عملکرد فعالیتهای گردشگری سلامت خود را از ابتدای سال تاکنون ارایه و ضمن بررسی مجدد ظرفیت های درمانی تخصصی ، برنامه سه ماهه آتی خود را در حوزه جذب بیمار غیر ایرانی به معاونت بین الملل ارایه نمایند. بهره برداری بیمارستانها از ظرفیت رسانه ها و نشریات با موضوعات تخصصی و گردشگری پزشکی برای معرفی خدمات قابل ارایه در حوزه بیمار بین الملل از دیگر مصوبات این جلسه بود .

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 137275
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست