برگزاری کارگاه آموزشی اهداف 17 گانه توسعه پایدار سازمان ملل متحد
کارگاه های آموزشی و آزمون غیرحضوری آشنایی با اهداف 17 گانه توسعه پایدار سازمان ملل متحد در بهمن ماه سال 1403 در دو گروه مدیران و کارکنان دانشگاه با امتیاز بازآموزی برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، در تعریف توسعه پایدار، انسان آموزش دیده ، مهمترین مولفه توسعه پایدار به شمار می رود ، لذا دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی بایستی با قراردادن توسعه پایدار در کانون اهداف خود به تولید علم و ارتقاء آگاهی های جامعه متناسب با آن بپردازند.
این آموزشها به مدیران کمک میکند تا استراتژیهای مؤثری را برای ادغام اصول پایداری در سیاستها و برنامههای دانشگاهی طراحی نموده، همچنین کارکنان با آگاهی از مفاهیم مدیریت سبز، توانایی بهینهسازی منابع و کاهش ضایعات را به کسب نمایند.
توسعه مهارتهای مدیریتی در زمینه پایداری، موجب تقویت رهبری سبز در دانشگاهها میشود و این امر به نوبه خود، منجر به ایجاد محیطی سالمتر و پایدارتر برای دانشجویان و جامعه خواهد شد.
با فراهم آوردن ابزارهای لازم برای ارزیابی اثرات محیطی فعالیتها، دانشگاهها میتوانند به عنوان الگوهایی برای دیگر نهادها در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار عمل کنند.
در نهایت، این رویکرد نه تنها به ارتقاء سلامت عمومی کمک میکند، بلکه به حفظ منابع طبیعی و بهبود کیفیت زندگی نیز میانجامد.
در جهت نیل به اهداف مذکور، مدیریت اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاهعلوم پزشکی شهید بهشتی کارگاه آموزشی با عنوان " آشنایی با اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد و مسئولیت اجتماعی مدیران دانشگاهی در پیشبرد اهداف 17 گانه توسعه پایدار (SDGs) در گروه مدیران محترم دانشگاه و کارگاه آموزشی با عنوان " آشنایی با اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد" در گروه کارکنان محترم دانشگاه در بهمن ماه 1403 برگزار خواهد کرد. و در این راستا از جامعه دانشگاهی دعوت می نماید از محتوای آموزشی ارایه شده بهره برداری مقتضی به عمل آورد .
انتهای پیام/