×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/10/29 - 14:54
  • بازدید : 1169
  • تعداد بازدید : 121
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت بین الملل دانشگاه:

دیدار رییس انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با هیات ایتالیایی/لغو تحریم ها بستر همکاری در حوزه صنایع غذایی را هموار می کند

دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در نشستی که 20 دیماه با حضور هیاتی از نمایندگان وزارت اقتصاد ایتالیا برگزار شد، با اشاره به اعلام آمادگی به منظور عقد قرار داد در زمینه صنایع غذایی با کشور ایتالیا تاکید کرد که لغو تحریم ها بستر همکاری را هموار خواهد ساخت.

دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دراین نشست که به منظور  همکاری های دوجانبه در صنعت تغذیه برگزار شد، به تشریح جایگاه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، معرفی قسمت های مختلف این مرکز، توانمندی های اختصاصی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و چگونگی همکاری های فی مابین دو کشور پرداخت.

 در ادامه نمایندگان ایتالیایی نیز ضمن آشنایی با توانمندی ها و ظرفیت های علمی آموزشی و تحقیقاتی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، توضیحاتی در خصوص سفر معاون وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا که در راس هیات بزرگ اقتصادی به تهران به منظور از سرگیری همکاری های گسترده تجاری و اقتصادی انجام داده بود بیان کردند.

بنا براین گزارش نمایندگان هیات ایتالیایی، با توجه به حجم بالای مبادلات صنایع غذایی در کشور ایتالیا اظهار داشتند: این کشور قصد دارد با استفاده از فن آوری در بخش های مهم، با کشور ایران روابط تجاری ایجاد کند و لازمه ی این کار آشنایی با نکات مهم و کلیدی، مقررات ایران در نظام بازاریابی، نیاز وخواسته های بازار ایران است که این همکاری ها منجر به ادغام تنگاتنگ میان زنجیره تولیدی و مواد اولیه و صنایع فرآوری شود تا امکان سرمایه گذاری فراهم  شود.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 27881
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست