همکاری ایران و مجارستان برای مبارزه با سرطان به مرحله جدیدی رسید
به منظور ارتقای سطح درمان بیماران سرطانی در ایران و مجارستان، هیئت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از مرکز ملی سرطانشناسی مجارستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، طبق گزارش رسمی وزارت امور خارجه، در اقدامی مهم برای ارتقای سطح درمان بیماران سرطانی در ایران و مجارستان، هیئتی به سرپرستی دکتر علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از مرکز ملی سرطانشناسی مجارستان بازدید کرد. این بازدید در شهریور سال جاری انجام شد و در آن، توافقات مهمی برای گسترش همکاریهای علمی و تحقیقاتی در حوزه سرطانشناسی بین دو کشور صورت گرفت.
در این دیدار، طرفین بر اهمیت همکاری در زمینههای مختلف از جمله اجرای پروژههای تحقیقاتی مشترک در حوزههای اپیدمیولوژی سرطان، روشهای نوین درمانی و ژنتیک سرطان تاکید کردند. همچنین، برقراری برنامههای تبادل دانشجو و استاد بین دو کشور برای ارتقای سطح علمی متخصصان ایرانی و مجارستانی مورد توافق قرار گرفت.
مرکز ملی سرطانشناسی مجارستان به عنوان یکی از مراکز پیشرو در اروپا، با بهرهگیری از تکنولوژیهای نوین و رویکردهای فردمحور، به دستاوردهای قابل توجهی در زمینه تشخیص و درمان سرطان دست یافته است. این مرکز با ارائه خدمات تشخیصی دقیق، درمانهای هدفمند و تحقیقات گسترده، به عنوان الگویی برای سایر مراکز درمانی در جهان شناخته میشود.
دکتر علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این بازدید بر اهمیت همکاریهای بینالمللی در حوزه پزشکی و بهویژه سرطانشناسی تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که این همکاریها به بهبود وضعیت بیماران سرطانی و ارتقای سطح درمانی در هر دو کشور منجر شود. وی همچنین بر اهمیت تبادل دانش و تجربیات بین متخصصان دو کشور تاکید کرد.
جناب آقای مرتضی مرادیان، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مجارستان نیز در سخنانی، همکاریهای علمی و تحقیقاتی در حوزه سرطانشناسی را گامی مهم در جهت ارتقای سطح درمان و بهبود وضعیت سلامت در هر دو کشور دانست. وی بر اهمیت این همکاریها برای توسعه پایدار و پیشرفت علمی در ایران و مجارستان تاکید کرد.
با توجه به نتایج مثبت این بازدید، مقرر شد که ارتباطات بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز ملی سرطانشناسی مجارستان ادامه یابد و در آینده نزدیک، کارگروههای تخصصی مشترک برای پیگیری و اجراییسازی پروژههای تحقیقاتی و آموزشی تشکیل شود.
این همکاری مشترک میتواند گامی مهم در جهت پیشرفت علمی و درمانی در زمینه سرطانشناسی برای هر دو کشور باشد.
انتهای پیام/