کارگاه critical thinking از سری کارگاه های soft skills and competency ویژه دانشجویان بین الملل دانشگاه برگزار شد.
کارگاه critical thinking از سری کارگاه های soft skills and competency ویژه دانشجویان بین الملل دانشگاه برگزار شد. این کارگاه که یکی از سلسله کارگاههای توانمندسازی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه بود، بر آموزش مهارت نرم، تفکر نقادانه به دانشجویان MBBS متمرکز بود

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، کارگاه critical thinking از سری کارگاه های soft skills and competency ویژه دانشجویان بین الملل دانشگاه برگزار شد. این کارگاه که یکی از سلسله کارگاههای توانمندسازی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه بود، بر آموزش مهارت نرم، تفکر نقادانه به دانشجویان MBBS متمرکز بود و با اطلاع رسانی قبلی و با حضور 30 نفر از دانشجویان ساعت 12:30-11 روز سه شنبه مورخ 19-4-1403 در محل سالن دانشوران پردیس بین الملل با همکاری دانشکده آموزش پزشکی و فناوریهای یادگیری برگزار شد.
در ابتدای کارگاه، آقای دکتر سلیمان احمدی رییس محترم دانشکده آموزش پزشکی و فناوریهای یادگیری دانشگاه ، سامانه پشتیبانی دانشجویان بین الملل (Student Support System- SSS)که بر بستر سامانه بهشتی انجام شده به پشتیبانی دانشجو می پردازد را به دانشجویان معرفی کردند و خبر از تعدد و تکرار مجموعه کارگاههای توانمندسازی دانشجویان به منظور افزایش مهارتهای نرم انشجویان ، بر بستر SSS و نیز خدمات مشاوره ای بر آن بستر دادند. از جمله این کارگاهها به کارگاه تفکر نقادانه، هوش مصنوعی در آموزش، یادگیری سیار، بازیوارسازی و ... اشاره نمودند و توضیحاتی نیز در مورد هر یک از این سرفصلها ارائه دادند.
سپس، خانم دکتر سهرابی که توسعه سامانه "سپید" به عنوان محصول پایاننامه ایشان بود، در مورد این سامانه، خدمات ارائه شده و نحوه ورود به آن به دانشجویان توضیح دادند و نام کاربری و رمز ورود را به دانشجویان ارایه شد.
در ادامه ، دکتر مهدی آقا باقری به عنوان مدرس کارگاه ، به بحث در مورد تفکر نقادانه پرداختند که صدا و فایلهای ارایه شده در کارگاه برای کسانی که به علت فصل امتحانات و... امکان حضور در کارگاه را نداشتند ضبط و اماده بهره برداری است (کلیک کنید).
نهایتا در پایان جلسه دانشجویان پس از تکمیل پرسشنامه تفکر نقاد، سوالات خود را مطرح و پاسخهای مورد دریافت کردند.
و براساس نظرسنجی به عمل آمده از دانشجویان از کارگاه های آتی ، اولویت بندی زمانی شد و مقرر شد کارگاه بعدی در زمینه بهره برداری از هوش مصنوعی در آموزش پزشکی باشد.
انتهای پیام/