×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/03/24 - 14:32
  • بازدید : 191
  • تعداد بازدید : 186
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاونت بین الملل دانشگاه

گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی در راستای بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی

دکتر علیرضا زالی در دیدار با اندیشمندان و متخصصان حوزه سلامت از کشورهاید ایتالیا، مالزی، روسیه، ارمنستان، ترکیه و کانادا و با اشاره به جایگاه دانشگاه در خدمت رسانی در نظام سلامت کشور، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تحت پوشش قرار دادن بالغ بر شش میلیون جمعیت استان تهران، بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور است.

وی با بیان اینکه هر دانشگاه علوم پزشکی مسئول خدمت رسانی در حوزه آموزش، پژوهش و مراقبت سلامت، محدوده‌ای را تحت پوشش دارد، اظهار کرد: از مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها تا مراکز بهداشتی در حاشیه شهرها مسئول شناسایی، غربالگری، درمان و پیگیری وضعیت سلامت تمام گروه‌های سنی ساکنان هر محدوده هستند. مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌ها و خانه‌ها بهداشت نقش بسزایی در گسترش سواد سلامت و توسعه آموزش همگانی در شهرها و حاشیه شهرها را بر عهده دارند.

رییس دانشگاه در ادامه با تاکید بر ضررورت رسیدگی به سلامت دهان و دندان افراد و نقش آن در پیشگیری از سایر بیماری‌ها تصریح کرد: آموزش و رسیدگی به بهداشت دهان و دندان مردم نیز از دیگر خدمات مهم نظام بهداشت و درمان کشور است و این خدمت در مناطق محروم و حاشیه برای جمعیت آسیب‌پذیر، علی‌رغم افزایش قیمت مواد اولیه این حوزه  با کمترین هزینه انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سطح آموزش دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با سایر دانشگاه‌های مطرح در منطقه رقابت می‌کند، عنوان کرد: اولین دوره‌های فلوشیپ به منظور ارتقای توانمندی‌ متخصصان پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه‌اندازی شد. دانشجویان این دانشگاه در رقابت تنگاتنگ آموزشی با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند و برنامه‌های آموزشی ویژه‌ای در حال تدریس است.

به گفته رییس دانشگاه گسترش آموزش و پژوهش در علوم بین رشته‌ای، توجه به روش‌های نوین و بهره‌گیری از هوش مصنوعی در تمامی حوزه‌ها از اولویت‌های این دانشگاه است و آمادگی تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی و توسعه همکاری‌ها به منظور ارتقای سطح آموزش و پژوهش و بهره‌گیری از ظرفیت تکنولوژی‌های پیشرفته  وجود دارد.

دکتر شریف کاشانی، معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تبیین اهداف توسعه همکاری های بین کشورها گفت: تلاش ما در جهت بین المللی سازی تمامی حوزه­های سلامت، همچون آموزش، بهداشت، درمان، مراقبت های سلامت، خدمات جامعه محور و مشارکت اجتماعی است که تبادلات دانش و علم، دانشجو، اساتید و محققین در سطح منطقه­ای و جهانی می تواند این مسیر را هموار سازد.

در این دیدار که با حضور دکتر علی حائری مشاور رییس، دکتر حسن پیری مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه، دکتر توحیدلو معاونت اجرایی معاونت بین الملل برگزار شد، با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارتقای فعالیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و مراقبت سلامت، در خصوص زمینه‌های گسترش همکاری با سایر کشورها بحث و تبادل نظر شد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 127821
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست