×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

   اخبار فعالیت های میز همکاری 

  • تاریخ انتشار : 1402/05/11 - 20:48
  • بازدید : 92
  • تعداد بازدیدکننده : 88
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاونت بین الملل دانشگاه:

نشست شبکه سازی و همکاری چند جانبه میزهای مجازی همکاری های بین المللی کشورهای اروپایی برگزار شد

نشست  امکان سنجی شبکه سازی و همکاری دو یا چند جانبه میزهای مجازی همکاری های بین المللی کشورهای آلمان، انگلستان و لهستان و هم اندیشی شناسایی فرصت های همکاری و تبادل تجربیات مرکز تحقیقات جراحی کودکان بیمارستان کودکان مفید  در 10 ام مرداد ماه برگزار شد.


چراغعلی، کارشناس مدیریت توسعه روابط بین الملل ضمن تشریح اهداف برگزاری این نشست گفت: پیرو تقویت فرآیند شبکه سازی و بهبود ارتباطات بین میزهای مجازی همکاری های بین المللی، متخصصین و کارشناسان مرتبط، این جلسه جهت تبیین تجارب و هم افزایی بین مسئولین میزهای آلمان، انگلیس و لهستان برنامه ریزی شد تا با بررسی ظرفیت های موجود فرایند بین المللی سازی دانشگاه را سرعت بخشیم.


دکتر خالق نژاد طبری، عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات جراحی کودکان ضمن تشریح ظرفیت های این رشته افزود: دو رشته جراحی کودکان و اورولوژی ایران در بورد اروپایی پذیرفته و شناخته شده هستند. با توجه به توان و نفوذ این رشته، امکان برقراری ارتباطات بین المللی وجود دارد و پزشکان ایرانی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز ظرفیت بالایی در بین المللی سازی و ارتباط با مراکز پژوهشی، آموزشی و درمانی شناخته شده در سطح اروپا دارند. اما در این مسیر پیش رو باید زیرساخت وامکانات لازم برای این ارتباطات فراهم شود تا بتوان فرایندهای ارتباطی را تقویت و تکمیل کرد.


دکتر دل پیشه، عضو هیئت علمی و مسئول میز مجازی همکاری بین المللی کشور انگلستان ضمن ارائه گزارش در خصوص اقدامات انجام شده گفت: هدف ما از برقراری ارتباطات برون مرزی، افزایش سرمایه دانشی و تجربی است. با ارتقا همکاری های بین کشوری و حتی بین بخشی، انتقال تجربیات، آشنایی با فرایندهای پذیرش بیمار و دانشجوی بین الملل، تکنیک های جدید تشخیص و درمان بیماری ها و گسترش خدمات سلامت میسر خواهد شد.


دکتر مرادی، مسئول میز مجازی همکاری بین المللی کشور لهستان ضمن ارائه گزارش در خصوص گرنت دریافت شده گفت: در سالهای اخیر ارتباطات خوبی با کشور لهستان شکل گرفته است که منجر به دریافت گرنت برای متخصصان دانشگاه شد. در تلاشیم تا این ارتباط حفظ شود و بتوانیم در سال جاری نیز گرنت دیگری دریافت کنیم تا تیمی متشکل از متخصصان مختلف ضمن بازدید از بیمارستان های کشور لهستان بتوانند تجارب و دانش بیشتری کسب نمایند.

دکترعبداللهی رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و مسئول میز مجازی همکاری بین المللی کشور آلمان با تشریح فرصت های موجود گفت: خوشبختانه ظرفیت های خوبی برای ارتباط با کشور آلمان وجود دارد. موسسه تحقیقاتی رابرت کخ و دانشگاه های تراز اول این کشور تمایل خوبی برای ارتباطات عملی و پژوهشی با کشور ما دارند که باید برای تسهیل این ارتباطات و فرایندها اقدامات همه جانبه ای صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,آلمان,لهستان,انگلستان
  • گروه خبری : 129889
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست